La Universitat de Lleida en col·laboració amb el Ministeri de la Presidència, Relació amb les Corts i Igualtat, el Ministeri d’Economia i Competitivitat i el grup de recerca SBRLab de la Universitat Rovira i Virgili organitzen la Jornada «Violència de gènere i treball».

La jornada de violència de gènere i treball té per objectiu analitzar el tractament, tant legal com convencional, que es realitza de la protecció de la treballadora víctima de violència de gènere, tant en l’àmbit laboral com de seguretat social i valorar els avenços portats a terme fins al moment.

Inscripció: Formulari en línia al Centre Dolors Piera: www.cdp.udl.cat

UNIVERSITAT DE LLEIDA
6 de març de 09.30 a 14.00 h
Auditori
Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera al Campus de Cappont

Programa_jornada_violencia_2019