L’Ajuntament de Tarragona i l’Icelandic Centre for Social Research and Analisy (ICSRA) organitzen el 2nd Workshop Planet Youth Tarragona, dirigit a professionals de diferents àmbits interessats en la prevenció del consum de drogues i la promoció de la salut d’infants i adolescents. L’objectiu és donar a conèixer el programa Planet Youth, basat en l’evidència científica, de prevenció universal i comunitària, que ha aconseguit disminuir dràsticament els consums de drogues en la població juvenil a través del compromís polític i l’aposta continuada de crear entorns saludables i de qualitat per a tota la ciutadania.

El workshop tindrà lloc dimarts 17 i dimecres 18 d’abril de 2018 a l’Aula Magna del Campus Catalunya (Av. Catalunya 35, Tarragona).
Col·laboren la Fundació Smart Mediterranean City, Universitat Rovira i Virgili i Reykjavik City Hall.

Catala_Jornandes Planet Youth18